AUDIOVISUALS

A Diversament creiem que “no hi ha millor expert que qui viu una experiència” i amb aquests testimonis audiovisuals volem compartir en primera persona la realitat dels qui hem experimentat un problema de salut mental.

El que trobareu rere cada vídeo són persones que han posat el seu cor i tota la il·lusió a fer-vos arribar un missatge d’esperança real, basat en la nostra pròpia experiència. També hem volgut explicar els nostres sentiments de la manera més clara i sincera possible, aportant-hi les nostres pròpies estratègies d’afrontament i superació, així com tota la informació al nostre abast per propiciar la detecció. I tot això sempre enfocat cap a la recuperació.

“Un missatge d’esperança real, basada en la nostra pròpia experiència”

Amb aquests testimonis en vídeo hem volgut portar, d’una banda, esperança a qui es trobi immers en un problema de salut mental. De l’altra, a les persones que en l’actualitat no en tinguin, volem transmetre’ls la importància de la prevenció o detecció primerenca, perquè totes podem arribar a enfrontar-nos a un problema així. De fet, una de cada quatre persones al món tindrà un problema de salut mental al llarg de la seva vida.

Esperem que el camí que hem recorregut pugui servir com la llum d’un far a l’horitzó i fer arribar a qui experimenti un problema de salut mental un alè d’esperança i l’ànim de qui lluita per defensar la seva vida, fins aconseguir normalitzar-la.

Junts i juntes és possible

Las primeras señales

¿Cuántos años tenías cuando empezaste a notar que algo no iba bien? ¿Qué sentiste? ¿Se lo contaste a alguien?. Testimonios en primera persona de personas con experiencia propia en salud mental.

Primer capítulo de la serie ‘En primera persona’ de www.diversamente.es, proyecto creado por el Comité Pro Salud Mental en Primera Persona de la Confederación SALUD MENTAL ESPAÑA.

La crisis en salud mental

¿Cómo es una crisis para las personas con experiencia propia en salud mental?. Testimonios en primera persona de personas con experiencia propia en salud mental.

Segundo capítulo de la serie ‘En primera persona’ de www.diversamente.es, proyecto creado por el Comité Pro Salud Mental en Primera Persona de la Confederación SALUD MENTAL ESPAÑA.

El estigma en salud mental

¿Qué es el estigma? ¿Se discrimina a las personas por tener un problema de salud mental?. Testimonios en primera persona de personas con experiencia propia en salud mental.

Tercer capítulo de la serie ‘En primera persona’ de www.diversamente.es, proyecto creado por el Comité Pro Salud Mental en Primera Persona de la Confederación SALUD MENTAL ESPAÑA.

La salida

Varias personas con experiencia propia en salud mental narran cómo han logrado recuperarse y sentirse mejor, su lucha y sobre la importancia que tiene para ellos el poder hablar con naturalidad de sus experiencias. Testimonios en primera persona de personas con experiencia propia en salud mental.

Cuarto capítulo de la serie ‘En primera persona’ de www.diversamente.es, proyecto creado por el Comité Pro Salud Mental en Primera Persona de la Confederación SALUD MENTAL ESPAÑA.

VEURE TAMBÉ

IMPULSA

Logo SALUD MENTAL ESPAÑA

HI COL·LABORA

Logo Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad