Aquest projecte és el somni del Comitè Pro Salut Mental en Primera Persona de la Confederación SALUD MENTAL ESPAÑA.

El motor d’aquest web som les persones ‘expertes’, qui hem viscut les experiències, amb els nostres testimonis, amb la descripció de símptomes i tractaments, amb estratègies d’afrontament i superació des de la visió de les persones ‘expertes’ en primera persona.

No volem teoritzar ni academitzar cap concepte terapèutic. Volem humanitzar el procés del reequilibri, i per això els i les participants i protagonistes som nosaltres, amb les
nostres experiències, amb com hem afrontat les nostres pors, com hem recuperat l’autoestima i hem tornat a caminar per la vida.

No hi ha millor expert que qui

viu una experiència

Aquesta plataforma neix per ajudar totes les persones que en algun moment de les seves vides han sentit angoixa, desesperació, por, incomprensió, soledat… i és una feina en equip creada completament per persones amb experiència pròpia en salut mental.

OBJETIVOS

  • null
    El principal objectiu és oferir informació, orientar i compartir experiències sobre salut mental en primera persona.
  • null
    Mostrar exemples d’esperança i bones pràctiques en salut mental i emocional amb l’objectiu d’omplir de llum el camí de qui pateix.
  • null
    Crear una plataforma de diàleg i interrelació per a les persones que necessiten comprensió i suport durant el seu procés de recuperació.

Diversament forma part de les activitats del Programa de Promoció de la Salut Mental i Prevenció de l’Exclusió que executa la Confederación SALUD MENTAL ESPAÑA juntament amb les seves entitats autonòmiques i que està subvencionat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat a través de la Convocatòria de Subvencions amb càrrec a l’IRPF.

Com a Comitè Pro Salut Mental en Primera Persona i juntament amb SALUD MENTAL ESPAÑA, des de fa uns anys estem treballant i impulsant la posada en marxa d Diversament, que va ser una idea i un somni de Vicente Rubio, membre d’aquest Comitè des dels seus inicis al 2009.

El Vicente ens va deixar l’abril de 2017 i sempre el recordarem pel seu compromís, la seva capacitat encomiable per generar esperança i la seva qualitat humana. I és que, per a ell, “moltes vegades una simple abraçada és el que t’ajuda a entrar al reequilibri i tornar a la realitat”.

Vicente Rubio

VEURE TAMBÉ

IMPULSA

Logo SALUD MENTAL ESPAÑA

HI COL·LABORA

Logo Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad